Vinternyt fra under Buen

Her i de kolde vintermåneder er der lidt længere tid mellem de spændende og hyggelige arrangementer under Bispeengbuen. I områdefornyelsen er ventetiden blandt andet blevet brugt på at lave lidt justeringer af faciliteterne, og i takt med at solen og lyset atter vender tilbage, begynder aktivitetsniveauet under Buen også at tage til igen. 

Ændringer ved udekøkken og affaldscontainer

Køkkenfaciliteterne, der åbnede i sommers, og som mange har haft glæde af, er blevet evalueret, og på den baggrund justeret en smule. Bålstederne og de grille, der var installeret i langbordene, er blevet slidt helt i bund, så dem har vi fjernet. Langbordene og bord-bænke-sæt bevares og sammen med køkkenfaciliteterne i containeren, er der stadig rig mulighed for hyggelige madarrangementer. Går du med en god idé til et, som du gerne vil bringe til live, må du endelig kontakte os. Det kan du gøre via facebook eller på nfk@frederiksberg.dk.

Vi har ligeledes rettet lidt til ved affaldscontaineren under Buen, der er stillet op for at gøre det lettere at afholde arrangementer. Da der har været problemer med henkastet affald i området omkring den, har vi sat skilte op, hvor der står, at det er forbudt – og at affaldscontaineren udelukkende er til arrangører. Vi holder fortsat et vågent øje, da vi godt ved, at ikke alle lader sig afskrække af et skilt.

Sidst men ikke mindst er der – umiddelbart ved siden af affaldscontaineren – blevet opstillet en offentlig flaskecontainer. I forbindelse med arrangementer er tomme flasker (såvel som glasskår) ofte havnet de forkerte steder, hvilket forhåbentligt kan undgås fremover med dette tiltag.

Mad, musik og markeder under Buen

Frederiksberg Kommune har modtaget mange ansøgninger fra arrangører, der på forskellig vis er interesserede i at stable spændende arrangementer på benene under Bispeengbuen. Dermed ser det ud til, at der igen i 2017 bliver masser af muligheder for at mødes til gode oplevelser under Bispeengbuen. Alle de praktiske detaljer er endnu ikke helt på plads, men vi vil løbende melde ud om de forestående arrangementer på områdefornyelsens hjemmeside og på facebook.

Har du spørgsmål eller idéer vedrørende Det udendørs kulturhus og byrummet under Bispeengbuen, kan du sende en mail til Områdefornyelse Nordre Fasanvej Kvarteret på nfk@frederiksberg.dk eller ringe til projektleder Thomas Funk på 2898 4105.