Masser af aktiviteter under Bispeengbuen i 2017

Sammen med forår og stigende temperaturer begynder byen igen at summe af liv. Det kan også mærkes under Bispeengbuen, hvor der igen er gang i de forskellige idrætsfaciliteter, ligesom den seneste måneds tid har budt på spændende arrangementer som ”Silent Dinner”, Nowroz-fest med persisk og kurdisk musik og smagning af den lokale cider fra Decideret. Arrangementskalenderen for resten af 2017 ser ligeledes spænende ud. Både gamle kendinge og nye ansigter stabler arrangementer på benene – og disse er både af enkeltstående og tilbagevendende karakter.

Tilbagevendende markeder

Veras Market, som tiltrak masser af mennesker til deres nytænkende tøjmarkeder i 2016, vender tilbage igen i 2017 og udvider med lidt godt til ganen og forskellige temaer fra gang til gang. Veras Market afholdes hver anden søndag fra d. 23. april, dog ikke i juli.

God mad har været centrum for mange af arrangementerne under Buen de seneste år, og i 2017 vil der på ugentlig basis være gode oplevelser til smagsløgene. Til og med september vil der være foodtrucks – ofte akkompagneret af live musik – hver onsdag fra kl. 16.

Musik og kultur

Musikken og kulturen vender også stærkt tilbage igen i år. Koncert- og Festivalprogrammet ligger endnu ikke helt fast, men bl.a. vender Bas under Buen og Carpark Festival tilbage til sommer.

Efterhånden som arrangementer, datoer og programmer offentliggøres, opdaterer vi selvfølgelig kalenderen her på siden, ligesom vi også vil melde ud via områdefornyelsens facebookside.

Idé til et arrangement under Buen?

Har du en god idé til et arrangement – eller blot lyst til at låne nogle af de offentlige faciliteter – under Buen, så send os en mail på nfk@frederiksberg.dk eller ring til projektleder Thomas Funk på 2898 4105.