Ungerådets Tøjbyttemarked

Address: 
Under Bispeengbuen
2000  Frederiksberg
Denmark

KOM TIL FRB UNGERÅDETS FØRSTE UNGECAFE!!!!
Der vil være et super fedt tøjbyttemarkede, så kom og byt til nyt!
Ung Aktion fra den økologiske produktionsskole, vil stå for salg af kage, popcorn, øko kaffe og te. Al indtjening vil gå til deres kampagne "Fattig på frihed".
Der vil være noget chill musik og bræt spil til låns.
Håber vi ses til noget max hygge!!!!
Gode vibes fra Ungerådet

Her lidt om kampagne i støtter: 
Årets kampagne handler om unge egyptere der er fattige på Frihed. 

Ung Aktion har været på kampagnetur til Egypten, vi har blandt andet mødt unge egyptere og hørt mere om de problemer der præger deres hverdag. Udover landets dårlige økonomi, er der også mange begrænsninger, der gør det svært at være ung i Egypten. De unge lever med en trang for at ytre sig og selv at kunne have kontrol over deres eget liv, men de bliver ofte bremset af frygten for hvad det vil have af konsekvenser. I Egypten er det nemlig farligt at ytre sig politisk eller imod religionen, og man risikere at komme i fængsel, eller værre. De fleste unge vi mødte i Egypten kendte nogen, der er blevet fængslet eller bortført fordi de snakkede om politik, deltog i en demonstration eller lignende - derfor lever de unge egyptere med en konstant frygt for at de selv eller nogle af deres nære kommer i fare.

Desværre er de fleste egyptiske organisationer blevet lukket ned af regeringen, men heldigvis findes Revolution Records. Det er en hiphop gruppe der har skabt et kreativt frirum hvor unge kan komme og udtrykke sig igennem kunst og musik. Derfor har Ung Aktion valgt at pengene i år skal gå til at støtte deres arbejde, så de kan nå ud til flere unge Egyptere.

Hvis du ikke helt ved hvad et tøj byttemarked er, kan du finde svaret her:http://www.byttemarked.nu/hvad-er-et-byttemarked/faq/