DIA DE MUERTOS møder HALLOWEEN

Address: 
Denmark

Det fulde program for "DIA DE MUERTOS møder HALLOWEEN" den 3. - 4. november.

En sprængfyldt cocktail af mexicansk festmusik mikset med sprøde DJ-rytmer, zombiewalk, toppet med new nordic folk metal, en løs KÆMPE ravn, ild- og skeletdansere, gratis maskeworkshop (for de voksne...) og fed global bass-reggae-tribal musik.

FREDAG den 3. november i Metronomen, Godthåbsvej 133, kl. 21.00:
Edith Tamayo leverer mexicansk festmusik for de døde... Gå ikke glip af knoglebrød, dansende skeletter, det pyntede alter eller hyldesten til de døde. Entré udklædt 60 kr. ellers 80 kr.

LØRDAG den 4. november under Bispeengbuen og i Metronomen fra kl. 17.00:

DJ Mambe varmer godt og grundigt op under Bispeengbuen. Varm dansemusik, der får kulden til at flygte yderligere nordpå...

Kl. 19.00 - 20.00 går Huldre på og leverer et sceneshow, der ikke er set før under Buen. I en skov af blade, knogler og kranier mikses nordisk folkemusik og metal. Huldre er et band, som fans rejser laaaaangt for at se! Just saying!!!

Kl. 20.30 starter zombiewalken... Fra under Buen til Metronomen går vi i optog (udklædte eller bare feststemte) til lyden af DJ Mambe, placeret på en zombievogn....

Kl. 21.00 modtages vi ved House of Horror (Metronomen) af ilddansere, der nok for første gang i løbet af dagen får lukket munden på os - i ren fascination...

Kl. 21.15 går Mambe & Danochilango på scenen og leverer det fedeste musik og danseshow i House of Horror, hvor alting kan ske... Entré udklædt 60 kr. ellers 80 kr.

HOV...! Stod der ikke noget om en GRATIS maskeworkshop?
Jo, da. Læs lige med her:

Den 30., 31. oktober er der maskeworkshop i Klub 43 i Lundtoftegade 43 fra kl. 15.30 - 17.30. Og den 1. og 2. november i Beboerhuset Lundtoftegade 41B samme tid.