Hvad synes du om Vinterbyen?

Har du på din gang rundt i kvarteret, set et eller flere af vinterbyrummene? Så har du måske set at det lyser under Bispeengbuen? Og at fortovet har hævet sig foran vaskeriet på Kronprinsesse Sofies Vej?

Vinterbyen er på vej mod sin enden. Installationerne har stået siden januar og forhåbentlig gjort vores by lidt mere spændende i de kolde måneder. Dog er installationerne midlertidige og skal nedtages i starten af april. Du kan genlæse mere om vinterbyen her

Før Vinterbyen forsvinder helt vil vi gerne høre hvad du synes om den.
Har det været fint at kunne ane lyset under buen, når du cyklende fra arbejde? Eller synes du lyden fra installationen var for mærkelig? Var din børn glade for at klatre på de skumpolstrede kasser på Kronprinsesse Sofies Vej? Og var det hyggeligt at se ud på de lysende kasser når du var på vaskeri? Synes du det er trist at Vinterbyen allerede pakker sammen, eller ser du helst at byen vender tilbage til sit gamle jeg?

For at vi skal kunne gøre kvarteret et bedre sted at være, må vi høre om dine oplevelser og din mening. Send gerne både positive oplevelser, kritiske røster og gode forslag til nfk@frederiksberg.dk inde udgangen af måneden.

Tak.