Klimatilpasning i Nordre Fasanvej Kvarteret – Infomøde 31. marts

Klimaet ændrer sig. Det betyder mere nedbør om vinteren og kraftigere regnbyger om sommeren. I Nordre Fasanvej Kvarteret oplevede vi ved skybruddet sommeren 2011 klimaudfordringerne helt tæt på. Mange havde vand i kældrene, fyldte kloaker, og i rundt kvarteret var der oversvømmede arealer. Frederiksberg Kommune er i gang med at udvikle klimaløsninger, som ruster Frederiksberg til fremtidens klimaændringer.

De første skybrudsprojekter er allerede etableret – b.la. Lindevangsparken og Helenevej. Nu er turen kommet til Ærøvej, Mariendalsvej Øst (fra Kronprinsesse Sofies Vej til Falkoner Allé) og Madvigs Allé.

I forbindelse med de 3 projekter afholdes et infomøde hos områdefornyelsen Nordre Fasanvej Kvarteret. På mødet bliver der introduceret til Frederiksberg Kommunes skybrudsplaner. Derefter vil det være muligt at gå rundt mellem de 3 projekter, se skitseforslag, spørge ind og komme med kommentarer.

Tid: Torsdag d. 31 marts kl. 17.00 – 18.30
Sted: Café ved Buen, hjørnet af Borups Allé og Bispeengen

Program:
17.00 Velkommen & aftens program
17.15 Frederiksberg skybrudsplaner
17.30 Walk & talk mellem 3 projekter: Ærøvej, Mariendalsvej Øst & Madvigs Allé
18.30 Tak for i aften

Vi byder på en vand og en snack, men kom gerne lidt før og køb en god kop kaffe i cafeen. Du må gerne tilmelde dig infomødet på Facebook, men det er ikke en nødvendighed. Arrangementet slutter senest kl. 18.30 dog det er muligt at gå før, når man har fået svar sine spørgsmål…

Du kan se mere og tilmelde dig arrangementet på Facebook.

Se dispositionsforslag til projekterne og læs mere her.

Læs om klimatilpasning på Frederiksberg Kommunes hjemmeside.

For spørgsmål til arrangementet kontakt: