Planen for Mariendalshallens udearealer er ved at være klar

Vedhæftning: 

Arealerne omkring Mariendalshallen skal forskønnes. Dette sker som et led i Områdefornyelse Nordre Fasanvej Kvarterets arbejde med at skabe flere nord-syd-gående forbindelser gennem kvarteret og flere mødesteder til beboere og forbipasserende.

Hvad skal der ske?

Landskabsarkitekterne fra tegnestuen MASU står bag tegningerne for de nye udearealer. Det har de blandt andet gjort ud fra en analyse lavet i maj, hvor der blev identificeret tre forskellige behovstyper; den sociale, den rekreative og den aktive bruger. MASU har derfor blandt andet planlagt at der skal sættes bænke op til den sociale bruger, der skal laves et træningsstativ til den aktive bruger og der skal være mulighed for afslapning i de nye bakkede områder til den rekreative bruger. Derudover vil parkeringspladsen også blive bemalet, facaden vil få wirers, som der kan vokse grønt op ad, og områderne vil generelt blive åbnet mere op.

Åbent hus

Torsdag d. 12. oktober har du mulighed for at komme forbi Mariendalshallens forhal til åbent hus og høre mere om planerne inden de skal videre i systemet. Frederiksberg Kommune og landskabsarkitekterne vil være til stede og svare på spørgsmål og vise tegninger og en model frem. Se evt. mere om åbent hus arrangementer på facebookbegivenheden: https://www.facebook.com/events/1429423250507721/.

I slutningen af juni 2018 forventes det, at de nye udearealer kan indvies.