Børn i skolegården på Skolen på Duevej

Skolen på Duevej skal have drøn på skolegården

Skolen på Duevej er gået videre i kampagnen ”Drøn på skolegården” om en omdannelse af skolens skolegård. Dette betyder blandt andet, at der hen over sommeren 2013 vil foregå en række aktiviteter og forsøg på skolens udearealer

Udvalgt blandt 106 projekter

Projektet på Skolen på Duevej er sammen med 16 andre skoler blevet udvalgt blandt 106 ansøgere til at gå videre med en konkretisering og udvikling af det idéoplæ som skolen har lavet i samarbejde med Områdefornyelse Nordre Fasanvej Kvarteret og Skoleafdelingen og Spektrum Arkitekter er rådgivere på projektet. 

Et aktiv for lokalområdet

Projektets mission er at skolens udearealer bliver et aktiv for hele lokalområdet. Arealerne skal opfordre til leg og bevægelse og samtidig til at slå sig ned og nyde eftermiddagen eller aftenen sammen med venner og familie.

Der åbnes for skolegården og ideer hen over sommeren 

For at få lokalområdets ideer og input på banen, vil der, hen over sommeren, blive udført en række forsøg og aktiviteter i samarbejde med lokale foreninger og andre aktører. Viden og læring fra  disse forsøg skal bidrage til det endelige projektforslag som skal lægge klar i starten af december. Herefter udvælges minimum 5 projekter blandt de 16 til en endelig anlæggelse af en ny skolegård.