Spisning og snak om det kommende udendørs køkken under buen

20. Januar kl. 19.00 – 21.00
Vi mødes i Café Ved Buen, Bispeengen 1

I foråret 2016 skal vi anlægge et udendørs køkken under Bispeengbuen.

I den anledning inviterer vi til mad og en snak om, hvilke faciliteter der skal være i det udendørs køkken, så det bliver attraktivt for dig at anvende. Vi vil desuden tale om  hvilke typer af arrangementer der fremover vil være mulighed for at afholde under Bispeengbuen. Dette med udgangspunkt i oplæg fra to lokale madaktører hhv. Nikolaj Juel, der gennem projekt Madglad arbejder for at fremme madkulturen og madforståelsen i institutioner og Martin Daniali fra Brødflov, der gennem pop-up morgenmadsarrangementer bringer morgenbrødet ud til fællespisning.

Vi mødes i Café ved Buen, på Bispeengen 1 og efterfølgende kl. ca. 19.50 går vi over under Bispeengbuen, hvor der vil være lækker mad og vi vil forsætte dialogen om udviklingen.  

Til arrangementet serveres god mad, der vil være ildfade at varme sig ved, rammerne vil være uformelle og det vil være muligt at droppe ind og ud undervejs i aftenens program.

Har du inputs til udformningen af udekøkkenet, men ikke mulighed for at deltage, så tager vi meget gerne imod anbefalinger og gode ideer på mail: bispeengbuen@platant.dk

Program

19.00 Velkomst ved Frederiksberg Kommune og Platant/projektets rådgiver
19.15 Platant fortæller om planerne for det udendørs køkken
19.30 Oplæg ved Nikolaj Juel / Projekt madglad
19.40 Oplæg ved Martin Daniali / Brødflov
19.50 Fællesspisning
20.15 Vidensdeling
21.00 Afrunding