Stem på din bænk!

Der er noget i luften på Kronprinsesse Sofies Vej – udover foråret. Nu kan du nemlig sætte dig til rette 17 forskellige steder langs vejen.

Vi vil gerne undersøge, hvor du helst vil opholde dig på Kronprinsesse Sofies Vej. Derfor har vi opsat 17 favoritbænke langs vejen – hvilken én er din favorit?

Vil du helst sidde i læ og læse, kan du godt lide at se på mennesker? Hvilken bænk er bedst til pit-stop? Og hvor er den helt rigtige solrige plet hvor man kan nyde eftermiddagskaffen? Fortæl os det!

Du stemmer ved at gå ud på vejen, finde den bænk du synes bedst om, tage en snor i boksen og binde en sløjfe på din favoritbænk.

Du kan også vil være med i konkurrencen om et årskort til Tivoli. Så skal du tage et billede af din favoritbænk med sløjfen på, og dele det på vores Facebook side.

Efter den 9 juli tæller vi stemmerne op, kåre vinderne og tager bænkene ned igen.

Hvorfor gør vi det?

Kronprinsesse Sofies Vej er i udvikling. Vejen er en del af Områdefornyelsen område og med i strategien for tryg færden i kvarteret. Derudover er vejen udpeget som skybrudsvej i Frederiksberg Kommunes klimatilpasningsplan. Ud over at vejen skal håndtere vand, trafik og meget andet, er det også vigtigt, at den bliver et sted, hvor beboere i kvarteret synes godt om at være. Vejen er meget bred, og gadehjørnerne har god plads – den plads kan bruges rekreativt. Derfor er det vigtigt for os at indsamle så meget information om stedet så muligt, således at jeres input er med til at forme projektet. Tak for din stemme!

Har du kommentarer, input eller spørgsmål? Skriv til nfk@frederiksberg.dk og følg med på Facebook.